Еко почва 8 гр. бяла

  • Еко почва 8 гр. бяла
    Еко почва 8 гр. бяла

Кристалната екопочва е среда, наситена с вода и тор, също както истинската почва. Създадена на органична основа, с нейните омагьосващи цветове тя е и перфектна растителна среда за вашите растения. Екопочвата е забележителен и необинковен продукт за декориране. Не съществуват граници за фантазията, с която можете да направите Вашите аранжировки. 

Цветовете не се смесват. Могат да се комбинират според индивидуалния вкус на всеки и по-късно да се разделят. 

Кристалната екопочва е лесна за употреба. Към 8 гр. се добавя 1л вода и се оставя така около 8 часа. През това време гранулите абсорбират повечето вода и учеличават своея обем над 100 пъти. Колкото по-мека е водата, толкова получения обем е по-голям. 

Приложение: Използвайте млади и здрави растения, изчистете добре или измийте с вода корените на растенията преди да ги поставите в почвата. Може да се поставят и резници директно в екопочвата без да ги киснете предварително. Стръкове цветя също могат да се използват в комбинация с екопочва, но трябва да се добави повече вода.

Веднъж разтворена, екопочвата се използва дълго време - 1година, тя не е токсична и не вреди на околната среда.

Свързани продукти

За клиенти на едро - специални цени и отстъпки

За да станете наш партньор и да получите възможност за поръчки на едрови цени моля попълнете формуляра по-долу:

  1. Преди да натиснете бутона ИЗПРАТИ по-долу, моля убедете се, че сте попълнили всички полета от формуляра. След прегледа на посочената от Вас информация и в случай на одобрение, ще получите специален код, койте ще Ви послужи за регистрация като търговец на едро...