• 0876 111 911
  • 0700 19 112 Национален телефон на цената на един градски разговор

Правила на Фейсбук игра

Механизъм на участие

За да участвате в играта трябва да харесате поста и в коментар да посочите в колко различни цвята/модела са налични саксиите от публикуваната обезцветена снимка от асортимента на Елеганц. Постването на линк към цветът/моделът, който харесвате най-много увеличава шансовете Ви за награда. Постването става чрез копиране и поставяне URL адреса на продукта от онлайн магазина на Елеганц. Всеки ден можете да участвате като посочите различен цвят/модел.


https://www.elegantz.bg/kieramitchni-saksii

Срок на провеждане на играта:

Играта ще се проведе от 00:00 ч. на 27.02.2019 г. до 24:00 ч. на 04.03.2019 г.

Печелившите ще се обявяват на фейсбук страницата на Елеганц най-късно до 17:00 ч. на другия ден (05.03.2019 г.).

Участието не е обвързано с покупка или такса за участие. Участие могат да вземат всички, които са харесали поста на играта на страницата на Елеганц и посочили верен отговор. Наградите се предоставят единствено на територията на България. Доставката на наградите е за сметка на Елеганц до посочен от спечелилият участник адрес. При невъзможност на печелившия да се възползва от наградата, тя не се заменя.

Награди

На 05.05.2019 г. ще се изтегли един печеливш за голямата награда - продукти по избор от онлайн магазина на Елеганц на стойност до 100 лв с безплатна доставка до адрес в България.

Допълнително ще бъдат изтеглени трима участника за 3 допълнителни награди предварително определени награди:

1. FAVO NERO - Комплект от 4 саксии

2. FRUITTI FIG - Комплект от 4 керамични саксии

3. NEW MARGARITA - Комплект от 4 керамични саксии.

Изтеглянето на печелившите ще се извърши с помощта на инструмента на woobox.com

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Организаторите поемат задължението, съгласно правилата на Закона за защита на личните данни, да събират и обработват лични данни, предоставени от участниците в Играта, единствено по повод и във връзка с или доколкото се налага от Играта. С участието си в Играта ще се счита, че участникът дава изричното си съгласие личните му данни и образът му (снимка) да бъдат обработвани и администрирани от Организаторите или трети лица - негови изпълнители, по повод на Играта и за целите на доставката наградите до печелившите. Всеки участник има право да се откаже от участие в Играта преди предоставянето на личните си данни.

ПУБЛИЧНОСТ

С участието си в Играта участниците се съгласяват, че в случай на спечелване на награда техните имена и/или снимки, могат да бъдат публикувани на www.facebook.com/Elegantz.bg и или www.elegantz.bg, използвани в аудио, печатни и видео материали от Организаторите, за което Организаторите не дължат допълнително заплащане.

Фейсбук не носи отговорност за тази промоция по никакъв начин.

Играйте, споделяйте, печелете!!!

За клиенти на едро - специални цени и отстъпки

За да станете наш партньор и да получите възможност за поръчки на едрови цени моля попълнете формуляра по-долу:

  1. Преди да натиснете бутона ИЗПРАТИ по-долу, моля убедете се, че сте попълнили всички полета от формуляра. След прегледа на посочената от Вас информация и в случай на одобрение, ще получите специален код, койте ще Ви послужи за регистрация като търговец на едро...