Условия за доставка


При поръчки от Клиенти на дребно над 69 лв., и Търговци на едро над 169 лв. доставката е безплатна и е за наша сметка...

Доставките на поръчаните стоки се извършват от куриерска фирма на  адреса, посочен от клиента при поръчка. Цената за доставка се определя въз  основа на тарифите на куриерската фирма за населеното място, посочено  в адреса на получаване. 

Цената за доставка е отбелязана в отделна позиция на поръчката. Общата стойност, която следва да се заплати, включва стойността на поръчаната стока и стойността за доставка на стоките до посочения в поръчката адрес.

В случай, че е избрано плащане при доставка, към стойността на доставката се начислява и такса на куриерската фирма за плащане при доставка (наложен платеж).

Доставки не се извършват в почивните дни и официалните празници. Срока за изпълнение и изпращане на приетите поръчки е до 3 работни дена. 

Всички поръчки изпратени от нас са застраховани и за да важи застраховката, доставената пратка трябва да бъде отворена и проверена пред куриера! 

Фирма МАКСИМТРЕЙД ЕООД спира издаването на фискални касови бележки към документите съпътсващи стоката, поради приетите промени в НАРЕДБА № Н-8 за фискалните устройства, според която издаваните разписки за паричен пощенски превод от Еконт Експрес като лицензиран пощенски оператор  са равносилни на касов бон и съответно те могат да бъдат прикрепени към фактурите.

Също така издаваме само фактури в електронен формат, които могат да бъдат отпечатани при необходимост.. 

За клиенти на едро - специални цени и отстъпки

За да станете наш партньор и да получите възможност за поръчки на едрови цени моля попълнете формуляра по-долу:

  1. Преди да натиснете бутона ИЗПРАТИ по-долу, моля убедете се, че сте попълнили всички полета от формуляра. След прегледа на посочената от Вас информация и в случай на одобрение, ще получите специален код, койте ще Ви послужи за регистрация като търговец на едро...