• 0876 111 911
  • 0700 19 112 Национален телефон на цената на един градски разговор

Условия за доставка

Доставките на поръчаните стоки се извършват от куриерска фирма на  адреса, посочен от клиента при поръчка. Цената за доставка се определя въз  основа на тарифите на куриерската фирма за населеното място, посочено  в адреса на получаване. 

За поръчки на стойност над 199  лв. доставката е безплатна за клиента и е за наша сметка.

Цената за доставка е отбелязана в отделна позиция на поръчката. Общата стойност, която следва да се заплати, включва стойността на поръчаната стока и стойността за доставка на стоките до посочения в поръчката адрес.

В случай, че е избрано плащане при доставка, към стойността на доставката се начислява и такса на куриерската фирма за плащане при доставка (наложен платеж).

Доставки не се извършват в почивните дни и официалните празници. Срока за изпълнение и изпращане на приетите поръчки е до 3 работни дена. 

Всички поръчки изпратени от нас са застраховани и за да важи застраховката, доставената пратка трябва да бъде отворена и проверена пред куриера! 

Документи, съпътстващи доставката на стоката са фактура с включен ДДС и товарителница. 

За клиенти на едро - специални цени и отстъпки

За да станете наш партньор и да получите възможност за поръчки на едрови цени моля попълнете формуляра по-долу:

  1. Преди да натиснете бутона ИЗПРАТИ по-долу, моля убедете се, че сте попълнили всички полета от формуляра. След прегледа на посочената от Вас информация и в случай на одобрение, ще получите специален код, койте ще Ви послужи за регистрация като търговец на едро...